Op dinsdag 3 oktober 2023 is het zover, de LingeRijn-dag! Deze dag is een gezamenlijke studiedag voor alle medewerkers van Scholengroep LingeRijn. Op deze pagina lees je meer over het aanbod van de workshops en hoe jij jezelf inschrijft.

Thema: ‘Samen STERKer’

Op het gebied van onderwijs en organisatie kunnen we veel van elkaar leren, samen bereik je meer dan alleen. Daarbij hebben we oog voor ieders eigenheid: alle scholen stralen met hun eigen naam, kleur en karakter. We willen van en met elkaar leren door middel van interessante en leuke workshops over onder andere de pareltjes op alle scholen en door elkaar te enthousiasmeren over een ieders interesses en expertise.

Daarnaast hebben we Richard de Hoop weten te strikken om een mooie lezing te verzorgen over het thema veerkracht en samenwerking!

Programma

08:45 – 09:15 uur: Inloop
09:15 – 10:45 uur: Centraal programma incl. lezing Richard de Hoop
10:45 – 11:30 uur: Pauze
11:30 – 13:00 uur: Workshop 1
13:00 – 14:00 uur: Lunch
14:00 – 15:30 uur: Workshop 2
15:30 – 16:30 uur: Afsluitend hapje en drankje

Schrijf je in voor twee workshops!

We hebben een rijk aanbod aan workshops waar je je voor in kunt schrijven. Interessante workshops van onze eigen collega’s (bijvoorbeeld Gamification in het onderwijs, Les en leidinggeven, Chat-GPT en een workshop goochelen) maar ook workshops van externen. Wat dacht je van Afleiding en toch focus houden en moeilijke oudergesprekken voeren?

BEKIJK HIER DE WORKSHOPS (PROGRAMMABOEKJE)
In dit programmaboekje lees je meer over de inhoud van alle workshops.

Inschrijven

Keuze gemaakt? Via onderstaand formulier kun jij jezelf inschrijven voor twee workshops!

Let op! Er zijn beperkte plekken beschikbaar per workshop. SCHRIJF JE DUS SNEL IN! UITERLIJK VOOR 18 SEPTEMBER 2023!

Op 3 oktober hangen door de school posters waarop te zien is in welk lokaal de workshops zullen

Waar?De LingeRijn-dag zal worden gehouden op OBC Bemmel, locatie De Heister. Kom als het enigszins mogelijk is met de fiets! Kom je toch met de auto? Kijk dan even of je collega’s mee kunt nemen. En gebruik voor de navigatie het adres Drieske 4 – Bemmel. Het adres De Heister 1 is namelijk niet toegankelijk met de auto.

(P.s voor de lunch wordt gezorgd, welke thema jouw lunchbox mag hebben, kun je aangeven op het inschrijfformulier. Heb je allergieën/dieetwensen, laat het ons voor 25 september weten via m.spaans@lingerijn.nl)

Inschrijving LingeRijn-dag 3 okt 2023

Via dit formulier kun jij je als LingeRijn-medewerker inschrijven voor de LingeRijn-dag.