De aankomende vier jaar gaan we als Scholengroep LingeRijn de uitdaging aan om ons onderwijslandschap weer verder te ontwikkelen, te versterken en te verrijken. Met een scherp oog op de wereldwijde uitdagingen omarmen we een nieuwe koers met als thema ‘ruimte maken en verbinden’.

De koers voor 2024-2028 bestaat uit drie pijlers, die we op basis van een breed ingezette voorbereiding samen met alle belanghebbenden (van leerlingen, medewerkers, ouders/verzorgers tot het basisonderwijs, vervolgonderwijs en gemeenten) hebben gedefinieerd.

Met onze nieuwe koers laten we zien hoe ambitieus we zijn als scholengroep. We realiseren ons dat de weg daarnaartoe op verschillende manieren uitdagend gaat zijn en dat het absoluut noodzakelijk is dat we die in verbinding met elkaar bewandelen. Vanuit rotsvast vertrouwen in elkaar en in ons gezamenlijk vermogen om het verschil te maken in de persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling van de kinderen en jongeren in onze regio, gaan we deze uitdaging met veel plezier en energie aan!

Bekijk hier onze koers ‘Ruimte maken & Verbinden’